Oltiin telkkarissa!

Olemme aivan pyörryksissä Huuman saamasta vastaanotosta. Viime viikolla Nyt-liite teki jutun Huumasta ja eilen olin Ylen Suora linja -ohjelman haastateltavana. Myös Journalisti-lehti oli kiinnostunut Huumasta. Kertokaa, jos törmäätte Journalistin juttuun.

Meidät on siis noteerattu ja on ollut todella kiva huomata, että niin moni on positiivisesti innostunut Huumasta. Olen saanut valtavasti henkilökohtaista sähköpostia ja kannustusta Facebookissa ja Twitterissä ja  se tuntuu tosi kivalta. Moni nainen tuntuu olevan aidosti ilahtunut kuullessaan, että joku on tekemässä vähän erilaista naistenlehteä. Moni on halunnut myös mukaan tekemään lehteä ja kaikki on otettu.

Toisaalta vähän jännittää, miten pystytään vastaamaan kaikkien odotuksiin. Pieni jännitys tietysti kuuluu asiaan, se vaan auttaa parempiin suorituksiin! Ja kuten sanottu, meillä on niin loistojengi, että kyllä tämä tästä.

Yksi asia, jota haluaisin noissa jutuissa tarkentaa on se, että Huumassa ei ole kyse hyökkäyksestä naistenlehtiä vastaan, vaikka olenkin sitä mieltä, että sisällöt niissä ovat kokonaisuutena yksipuolisia ja tylsiä. Naistenlehdissä on töissä paljon fiksua porukkaa ja lehdissä on hienoja juttuja, mutta jossain silti mättää, kun niin moni nainen kokee, etteivät lehdet kiinnosta.  Toivottavasti Huuma tuo tähän helpotusta. Norppa kiteyttää asian blogissaaan hyvin:

Ei se, että on kiinnostunut pukeutumisesta ja tyynyliinoista, tarkoita sitä, ettei voisi samaan aikaan olla kiinnostunut myös yhteiskunnallisista aiheista ja kulttuurista, eettisistä arvoista, mistä vain. Ja tätä mitä vain on Huuma. 

Mutta nyt pitää alkaa hommiin. Teemme lehteä enimmäkseen netissä ja omassa Facebook-ryhmässämme, mutta tänään tavataan livenä. Mahtavaa tavata kaikkia uusia huumaantuneita. Ja tänään jaetaan ekat juttuaiheet!

Ja hei, Huuma löytyy myös Twitteristä ja Facebookista – seuraa, tykkää jaa ja huumaannu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s