Kiitos, Anna!

Anna-lehden juttu.

Oltiin hieman yllättyneitä Anna-lehden kuittailusta Huumalle. Mitä tästä nyt pitäisi ajatella? Emme me ole halunneet nostaa itseämme naistenlehtien tekijöiden yläpuolelle, vaikka etenkin minä henkilökohtaisesti olen naistenlehtien sisältöjä kritisoinutkin. Olen pahoillani, jos olen kritiikilläni pahoittanut jonkun mielen. Noora kiteyttää  meidän ajatukset omassa blogissaan hyvin:

Omasta mielestämme teemme mielettömällä innolla ja yhteisöllisyydellä jotain sellaista, jota lehtihyllyssä ei vielä ole. Joukko ihmisiä tekee ilmaiseksi lehteä, koska se on niin mahtavaa ja siistiä. Lehdestä jää toivottavasti meille hauska muisto siitä, että hei, me pystyimme siihen. Olen joka kerta aivan äärimmäisen inspiroitunut, kun saan vaihtaa ajatuksia tämän läpeensä positiivisen jengin kanssa. Samaan aikaan olen myös perinteisten naistenlehtien ystävä. Ei tämä ole mikään joko tai -asetelma. Olisi kauheaa, jos maailma olisi niin mustavalkoinen! Tiedätte varmasti minun rakastavan muotia, meikkejä, kattauksia, ruokajuttuja ja sensellaista. Alkoihan tämäkin postaus kynsilakkafiilistelyllä. Mutta se tarjonta alkaa olla katettuna melkoisen hyvin. En näe mitään järkeä siinä, että yrittäisimme tehdä vaikka kilpailijan juuri Annalle tai MeNaisille. Haluamme tehdä jotain ikiomaa, hauskaa ja nähdä, että sellainenkin onnistuu.

Joten kyllä, Anna, nyt olette ihan pikkuisen väärässä. Kulttielokuva Cluelessia (ja elokuvamaailman absoluuttista helmeä) hieman lainaten. By the end of the day, it is, like, the more the merrier. So if we’d just get in the kitchen, rearrange some things, we could certainly party with Huuma. And in conclusion may I please remind you that it does not say R.S.V.P. on the wall of the printing house.

Ihan siistiä kuitenkin, että perinteikäs Anna (levikki 103 000) on noteerannut Huuman, jonka ensimmäisenkään numeron painamisesta ei ole vielä takeita. All publicity is good publicity! Kiitos siitä!

Ja muistutuksena lukijoille, että kaksi kolmasosaa painokuluihin tarvittavista rahoista on vielä keräämättä, ja jos rahoja ei saada kasaan, lehteä ei paineta. Jos uskot, että Suomessa on tilaa vielä yhdelle ihmistenlehdelle, tue meitä ja osta Huuma!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s