Ole osa Huumaa

huumaseminaari_blogi

Huuma –lehden yhteisörahoitusprojekti on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Kuten monet teistä jo tietävätkin teimme Huuman ensimmäisenä Mesenaatti –päivänä (www.mesenaatti.me) uuden kävijäennätyksen! Vikkelänä naisena Aku ehti kertoa uutisesta NYT –viikkoliitteessä. Taakse jäi esimerkiksi Suomen kovimpien katujätkien (tai jotain) Docventures –projekti. Voitte kuvitella, ettei toimituksemme riemulla ollut rajoja, kun kuulimme tästä. Huuma on selkeästi oikealla polulla!

Tässä hurjassa lehdentekotohinassa on joiltakin seuraajiltamme saattanut unohtua Huuman toinen puoli. Lehden lisäksi Huumaa on nimittäin mahdollista kokea myös livenä. Huuman toteuttajiin kuuluu joukko tapahtumatuottamisen eksperttejä, jotka kantavat niin ikään vapaaehtoisvoimin kortensa kekoon, jotta voisimme tarjota juuri teille upean Huuma-elämyksen yhdessä muiden huumalaisten ja huumaantuneiden kanssa. Tämä toisenlainen Huuma –elämys tarjoillaan Huuma-seminaarin muodossa perjantaina 10. tammikuuta klo 16:30 Helsingin ytimessä.

Huuma-seminaarilla me huumalaiset haluamme näyttää, ettei huuma ole yksinoikeudella meidän. Kuka tahansa voi huumaantua oikeastaan mistä ja milloin tahansa! Yksin huumaantuminen on joskus vaikeaa, joten olemme hankkineet Huuma-seminaarin puhujiksi omien alojensa huippuja – ihmisiä, joille unelmointi on arkea eikä mikään ole mahdotonta. Kaikki heistä osallistuvat huumalaisten tapaan ilmaiseksi ja tapahtuman tuotto menee Huuma-lehden painamiseen.

Ensimmäisenä estradille astuu luovuuden, unelmoinnin ja paremman elämän sanansaattaja Saku Tuominen. Unelmoinnin lisäksi Saku myös tekee: Hänen kädenjälkensä näkyy Idealist Groupin, 925 Designin, Dream.do:n ja Klokin tuotoksissa. Saku on ollut perustamassa Broadcasters –tuotantoyhtiötä ja kehittämässä aikoinaan Hyvät, Pahat ja Rumat TV-ohjelmaa, josta Jari Sarasvuo ja Simo Rantalainen nousivat suuremman yleisön tietoisuuteen.

Sakua seuraa Suomen karismaattisimpiin puhujiin lukeutuva Maaretta Tukiainen. Maaretta on pitkän linjan mediavaikuttaja, joka on toiminut Subin kanavajohtajana ja kirjoittanut kirjat Luova tila sekä Egosta fantasmagoon. Hän on toiminut myös elokuvakriitikkona ja kolumnistina useissa lehdissä. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Maaretta on kasvatustieteiden maisteri, joka on laajentanut osaamistaan sittemmin myös muotoilun ja life coachingin puolelle.

Puhujaosuuden päättää vuoden 2012 puhujaksi valittu André Noël Chaker, kanadalaissyntyinen juristi ja kirjailija. Hän on erikoistunut urheilujuridiikkaan, minkä lisäksi hänet tunnetaan puhujana ja juontajana sekä muusikkona ja laulujen kääntäjänä. Vuonna 2011 hän julkaisi suomalaista elämäntapaa myönteisesti kuvaavan tietokirjanThe Finnish Miracle – Ihanuuksien ihmemaa.  Hän toimii Veikkauksen johdon Senior Advisor -roolissa ja kahdenkymmenen Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös “bisnesantropologi”. Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!

Maaretta, Saku ja André tuovat iltaan iloa, inspiraatiota, energiaa ja karismaa. Heidän lisäkseen paikalla on monikymmenpäinen Huuman tekijöiden joukko sekä toivottavasti mahdollisimman moni teistä! Tästä tulee nimittäin juuri niin mahtava tilaisuus kuin millaisen yleisön saamme paikalle. Huumamaiseen tyyliimme haluamme tarjota myös teille mahdollisuuden verkostoitua, innostua ja sädehtiä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Ilta huipentuu Kitkerien Neitsyiden esitykseen sekä vapaaseen seurusteluun cocktailien merkeissä. Lisäksi ohjelmassa on yllätysesiintyjä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tule siis mukaan ja koe HUUMA livenä!

Seminaarilipun ja Huuma-lehden voit ostaa täältä.

Huuma-seminaarin Facebook –tapahtuma löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s