Kurkkaa Huuman sivuille!

*Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!*

No niin, lehti on jo lähes valmis. Vain pääkirjoitus puuttuu ja pari juttua odottaa kuvitusta. On aika kova homma tehdä lehti ja samalla myydä se, mutta kivaa on!  Tässä teille muutama aukeama näytiksi, että uskotte, että kyllä tästä ihan oikea lehti tulee (jos rahat saadaan kasaan). Kertokaa kommenteissa, mikä on ensivaikutelma!

sneakpeek2

Lehdessä on neljä teemaa, jotka ovat urheilu, internet ja teknologia, hyvät teot sekä kulttuuri. Kuhunkin teemaan liittyen olemme nostaneet esiin ”huumaantuneen” ihmisen. Hän on joku aivan tavallinen ihminen, joka on tehnyt jotain rohkeasti, omaperäisesti, innostuneesti ja heittäytyen, eli on niin sanotusti ”ollut huumassa”. Huuma-tyypit ovat ihania taviksia, mutta heidän tarinansa ovat erikoisen kiinnostavia.

sneakpeek3

Kasvatimme sivumäärän 64:een, jotta saimme lisää tilaa ilmavalle taitolle ja kauniille kuville. Mainoksiahan Huumassa ei ole, joten 64 sivua on silkkaa lukuiloa.

Rytmiä olemme luoneet lehteen teemojen lisäksi eri tyyppisillä jutuilla: mukana on lyhyempiä ja pidempiä juttuja, kolumneja, kuvareppari ja onpa seassa yksi tiedejuttukin. Toimitus on välillä vähän hassutellutkin. Ihmiset ovat pääosassa ja heidän tarinoilleen olemme antaneet tilaa.

Huuma aukeama 1

Jokaisen jutun tavoitteena on saada lukija ilahtumaan, oivaltamaan tai muuten vain hyvälle tuulelle. Vaikeita aiheita ei ole silti vältelty, mutta olemme halunneet keskittyä jutuissa ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin. Tämän ns. Huuma-faktorin olemme pyrkineet tuomaan mukaan joka ikiseen juttuun.

Mutta! Lehteä ei paineta, jos rahoja ei saada kasaan. Karua, mutta totta. Yhdessä kuitenkin voimme onnistua, mutta nyt pitää laittaa töpinäksi, sillä meillä on nyt tasan yhdeksän päivää aikaa kerätä yhdeksän tuhatta euroa. Tähän tarvitsemme kaiken liikenevän avun. Äläkä luule, että sinä et voi auttaa, sillä jos osaat lukea tämän tekstin, osaat myös auttaa meitä. Toimi näin:

– Osta oma lehti 10 euron hintaan täältä. Huuma on muuten myös erinomainen joululahja, ja tulee suoraan kotiin toimitettuna! *vinkki*

– Mikä parempaa, tule Huuma-seminaariin 10.1. Savoyssa! Puhujina on Suomen valovoimaisimpia esiintyjiä, mukaan lukien Maaretta Tukiainen, Saku Tuominen ja vuoden 2012 esiintyjä André Noël Chaker, ja heidän lisäkseen tietysti vaikka mitä sopivasti kreisiä ohjelmaa! Semmalipunvoi ostaa täältä ja seminaarilippuun sisältyy Huuma-lehti. Hauskan pitäminen ei vielä koskaan ole ollut näin halpaa!

– Kerro Huumasta kaikille kavereillesi Facebookissa, Twitterissä, ja ennen kaikkea henkilökohtaisesti kasvokkain, sähköpostilla tai  puhelimessa. Maanittele heidät kokeilemaan Huumaa! Muista: Nyt ei enää likettäminen riitä, vaan kaikki kiinnostuneet täytyy saada kassalle.

– Voit myös järjestää oman Huuma-tempauksen, printata flyereita tai keksiä ihan mitä vaan huumaista, jotta pääsemme 20000 euron keräystavoitteeseemme.

– Jaa meille kuvat  tempauksistasi ja seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa.

No niin, nyt Huumasta toimeen! Nähdään tammikuussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s