Hommat jatkuu!

Niin kuin Facebookin puolella on fiilistelty, Huuma-seminaari oli huikea elämys sekä meille tekijöille että palautteesta päätellen myös osallistujille. Kiitos vielä kerran kaikille, että olitte mukana! Teitte illasta ainutlaatuisen.

Lehti puolestaan on nyt myyynnissä Akateemisissa Kirjakaupoissa.  Jos toimituksen kanssa on ollut ongelmia, laitathan mailia, niin tsekataan tilanne.

Ja sitten se jatko, josta on jo niin kovasti kyselty.

No, Huuma jatkuu, sehän on selvää. Jatkamme ihanien, innostuneiden ja innostavien eli huumaantuneiden ihmisten tarinoiden kertomista täällä blogin puolella. Kannattaa siis tilata blogin syöte tai seurata meitä Facebookissa tai Twitterissä, niin pysyy kärryillä.

Myös muita sisältöjä on suunnitteilla, samoin uusia tapahtumia ja yksi isompi yllätyskin, mutta katsotaan nyt, mihin kaikkeen resurssimme riittävät.

Maria meressä huumineen

Printin jatko on vielä auki. Ihan vielä ei ole energiaa uuteen lehtirumbaan rahoituskierroksineen. Juttuja sen sijaan on kiva tehdä, ja verkossa on mukava julkaista, koska se on niin paljon printtilehteä nopeampi ja joustavampi väline. Ja mikä parasta, sieltä voi korjailla virheitä! (Ai että kun vieläkin kalvaa se C-O-C-T-A-I-L…) Mutta voi hyvin olla, että innostumme vielä tekemään toisenkin printin. Nyt tiedämme, miten niin monen asian voisi tehdä vielä paremmin, ja olisihan se helpompaa siinäkin mielessä, että meillä on nyt valmis konsepti.

Kerromme näistä uusista huumauksista täällä blogissa sitä mukaa, kun niitä tapahtuu.

Ja by the way, tosi siistiä, miten moni on ilmoittanut haluavansa tulla mukaan tekemään Huumaa! Sehän sopii! Jos haluat tulla mukaan iloiseen huumioiden joukkoon, pistä viesti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s