Huuma haastaa suomalaiset olemaan lempeämpiä itselleen

Huuma on mukana #rantakunnossa-kampanjassa ja haluamme haastaa mukaan juuri SINUT!

Photoshopattuja staroja, proteiinipirtelömainoksia, mallikoululaisia, joiden pitää laihduttaa… Ulkonäköpaineet vain lisääntyvät – eikö tavallinen kelpaa enää? Haluamme Rantakunnossa-kampanjalla näin kesän kesän kynnyksellä muistuttaa, että jokainen on jo rantakunnossa sellaisena kuin on, olipa sitten pieni tai pyöreä, vammainen tai vanhus. Rantakunto ei vaadi laihduttamista, kiinteyttämistä tai muitakaan kikkoja.Rantakunnossa

Kampanjan tavoitteena on kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja kunnioittamaan erilaisuutta. Kampanja kannustaa ihmisiä jakamaan oman rantakuvan ja haastamaan kaverit mukaan.

Tarvetta kannustukselle on, sillä Mannerheimin Lastensuojeluliiton tutkimuksen (2013) mukaan 73 % 15-18 v. tytöistä on tyytymättömiä vartaloonsa. Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan joka kymmenes tyttö kärsii syömishäiriön oireista nuoruusiän aikana. Myös poikien ulkonäköpaineet ovat kasvaneet. Eniten nuorten käsitykseen omasta ulkonäöstä vaikuttavat ystävät ja media. Paineilta eivät välty aikuisetkaan.

Jos koet, että Suomeen kaivataan vähän lisää body positivity -asennetta, niin liity mukaan! Postaa kuva ja siihen liittyvä viesti #rantakunnossa-hashtagilla, ja haasta mukaan kolme kaveriasi. Kampanja jatkuu niin kauan, kuin rantakelejä riittää.

Aku

Rantakunnossa Aku

Akun kampanjaviesti: ”Kesä on lyhyt, läskit ikuisia! Hyvät hetket menevät ohi, jos jää kotiin stressaamaan ulkonäöstään. Hyvään elämään kuuluu sellaisten valintojen tekeminen, mistä tulee hyvä olo. Mitä olisi kesä ilman uusia perunoita, jäätelöä tai terassitreffejä? Pari vatsamakkaraa on pieni hinta elämän pienistä iloista.”

***

Toivotamme teidät kaikki myös lämpimästi tervetulleeksi Rantakunnossa-kampanjan lanseeraustilaisuuteen maanantaina 18.5.2015. Lanseeraustilaisuus pidetään maanantaina maanantaina klo 17.00 alkaen Ihana Studiossa osoitteessa Vanha Talvitie 11 A, Helsinki (Kalasatama).

Tarjolla on säästä riippumatta biitsitunnelmaa ja sateenvarjodrinkkejä! Hyväntuulisessa tilaisuudessa pääset tutustumaan kampanjaan ja sen keulakuviin sekä kuvauttamaan itsesi. Tilaisuus on kaikille avoin. RSVP osoitteeseen alannainen@gmail.com. Toivottavasti nähdään siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s